Izpostavljeno

Konferenca trajnostne gradnje

Slovensko združenje za trajnostno gradnjo GBC Slovenija bo 30. septembra 2021 organiziralo 6. konferenco trajnostne gradnje, na kateri se bomo osredotočili na kakovost bivanja v stavbah. Epidemija s Covid-19 je namreč razkrila vrsto dejavnikov, ki so v spremenjenih razmerah postali pomembni za zagotavljanje kakovostnega bivalnega udobja.  Na spletu dobite več podatkov pod geslom ” konferenca trajnostne gradnje“.

GBC Slovenija

6. konferenca trajnostne gradnje bo 30. septembra 2021. Konferenca bo v hibridni izvedbi (v živo in prek spleta). Odločite se in se prijavite.

Kakovost notranjega zraka

Poudarek letošnje konference bo na kakovosti notranjega zraka, na katerega vplivajo prezračevanje, vgrajeni gradbeni materiali in aktivni notranji nanosi v funkciji varovanja zdravja, ter na temperaturnem ugodju, ki ga je mogoče doseči z ustrezno izolacijo. Na konferenci se bomo posvetili še varnostnim vidikom, ki vključujejo primerno ureditev prostorov, osvetlitev, požarno varnost ter varovanje objektov pred vremenskimi ekstremi, pa tudi vplivom zelenih rešitev na kakovost bivanja in estetsko urejenost okolice objektov.

Predavanja bodo prispevali strokovnjaki s Fakultete za strojništvo Univerze v Ljubljani, Gradbene fakultete Univerze v Zagrebu, neodvisni energetski strokovnjak, strokovnjak s področja medicinskih znanosti ter predstavniki družb JUB, Knauf Insulation, Wienerberger in Wagner.

V živo in preko spleta

Konferenco bomo letos izvedli v hibridni obliki, in sicer v živo za omejeno število udeležencev v prostorih Knauf Insulation Experience Centra v Škofji Loki ter prek spletne aplikacije ZOOM.

Prijave udeležencev sprejemamo na https://gbc-slovenia.si/dogodki-in-izobrazevanja/konferenca-trajnostne-gradnje-2021/.

Program konference

Prenesite TUKAJ.

Vljudno vabljeni k udeležbi!

Dr. Iztok Kamenski, predsednik UO GBC Slovenija

Foto KIEXC, Zabrisuj Šulin

Sorodni članki

Dnevna svetloba v bivalnem okolju

Matjaž Valenčič

Rotacijski toplotni menjalnik in COVID

Matjaž Valenčič

Dragocena neprecenljiva dediščina zanamcem!

Matjaž Valenčič

Komentiraj