Izpostavljeno

Predlog predpisa, Pravilnik o učinkoviti rabi energije v stavbah

Na spletni strani e-uprave je od 23. julija objavljen predlog predpisa, Pravilnik o učinkoviti rabi energije v stavbah, ki ga je pripravilo Ministrstvo za okolje in prostor. Najdete ga tukaj. Nanj je mogoče podati komentarje do 15. septembra.
Pripombe na predlog PURES lahko pošljete na MOP, sledite navodilom na njihovi spletni strani. Lahko pa jih pošljete nam, kjer jih bomo zbrali in anonimne posredovali na MOP, brez vašega imena.

Zbrali in posredovali bomo pripombe

Kot je zapisal Tone Partljič v “Moj ata, socialistični kulak”: V svobodi nikoli ne veš, kaj lahko in kaj ne! Če se vi ne želite izpostaviti, vendar želite oddati komentar na predlog predpisa Pravilnik o učinkoviti rabi energije v stavbah, smo vam v pomoč. Vaše pripombe bomo zbrali in jih posredovali na MOP, brez vaših podatkov. Tako boste imeli možnost vplivati na pravilnik, ki ga je treba izboljšati.

Želite dober pravilnik ali ste zadovoljni s tem, kar končno nastaja, v mukah in z dolgo zamudo? O poslanih pripombah in o upoštevanju teh pripomb vas bomo obvestili.

Sorodni članki

Glasen NE jedrski energiji

Matjaž Valenčič

Izbira toplotne črpalke

Matjaž Valenčič

Konferenca trajnostne gradnje

Matjaž Valenčič

Komentiraj