Kakovost bivanja Spletni seminar

Webinar: VLAGA IN PLESEN V STANOVANJIH

V sredo, 16.6.2021 ob 17:00 uri, vas vabimo na spletni seminar o kakovosti bivanja. Webinar: VLAGA IN PLESEN V STANOVANJIH: KAKO BOMO MORALI SPREMENITI BIVALNE NAVADE vas bo usmeril k izboljšanju kakovosti bivanja.

Predstavitev je namenjena vsem stanovalcem, ki želijo izboljšati kakovost svojega bivanja, arhitektom, projektantom, energetskim svetovalcem in neodvisnim strokovnjakom za izdelavo energetskih izkaznic stavb. Vsem, ki jim je mar za zdravje.

Notranja generacija

Postali smo notranja generacija. Večino svojega življenja preživimo v zaprtih prostorih. Največ časa, več kot dvanajst ur dnevno, preživljamo doma. Zato je kakovost notranjega zraka domačega okolja še posebej pomembna.

Tradicionalne in sodobne stavbe

Sodobne stavbe so precej drugačne kot tradicionalne, čeprav so jim na videz podobne. So energijsko učinkovite, hkrati pa stanovalci zahtevajo bivalno udobje. Novim lastnostim stavb je treba prilagoditi tudi bivalne navade. Tesne stavbe je treba prezračevati in iz njih odvajati odvečno vlago.

Čezmerna vlaga in plesen kvarno vplivata na kakovost bivanja. Prikazali bomo vpliv obojega na zdravje stanovalcev.

Opisali bomo vire vlage v stanovanjih in posledice zaradi bivanja v preveč suhih ali preveč vlažnih prostorih. Prav tako bomo opisali pojav plesni v stanovanjih in načine preprečevanja oziroma odstranjevanja plesni.

Prijavite se na brezplačni webinar.

Na spletnem seminarju »VLAGA IN PLESEN V STANOVANJIH: KAKO BOMO MORALI SPREMENITI BIVALNE NAVADE« bomo predstavili preproste ukrepe, s katerimi lahko izboljšate kakovost svojega bivanja in ustvarite zdravo bivalno okolje zase in za svoje družinske člane. Pridružite se nam.

Veselimo se srečanja z vami. Povezavo do spletnega seminarja lahko najdete na spletni strani www.zaensvet.si  

Seminar je brezplačen, obvezna je predhodna prijava.

Prijavite se na povezavi https://forms.gle/6saPDMfYgDQ18RWH7  ali kliknite tukaj.

Sorodni članki

v novo kurilno sezono

Matjaž Valenčič

Prezračevanje po epidemiji

Matjaž Valenčič

Začetek kurilne sezone

Matjaž Valenčič

Komentiraj