Kakovost bivanjaSpletni seminar

Prezračevanje prežene vlago in plesen

Jesen in hladno vreme ponovno trkata na vrata. Tudi letos smo se odločili, da pripravimo predavanja, ki vas bodo popeljala v novo kurilno sezono, vam ponudila nova znanja in vam predstavila pomembnost prezračevanja stanovanja tudi v zimskih mesecih. Kot posledica vlažnosti stanovanja bo predstavljena plesen v stanovanjih in ukrepi, kako ravnati, da se ji izognemo. Veste, da prezračevanje prežene vlago in plesen, če pravilno prezračujete? Povedali bomo, kako.

Brezplačna predavanja

Energap vam v sodelovanju z Matjažem Valenčičem, neodvisnim energetskim strokovnjakom in strokovnim vodjem Zavoda energetsko svetovanje (ZaEnSvet), ponuja brezplačno predavanje za vas, vaše sosede, sodelavce in širšo javnost. Predavanje bo na daljavo, preko spletne platforme zoom.

Dostope do povezav za predavanje najdete na spletni strani www.energap.si ali s klikom na spodnji link, na dan predavanja,15 min pred začetkom.

Kakovost notranjega zraka

Predavanje z naslovom Kakovost notranjega zraka (prezračevanje in preprečevanje pojava plesni) bo v četrtek, 04.11.2021, s pričetkom ob 17.00, preko zoom povezave:

https://us06web.zoom.us/j/83728895195?pwd=cmtCbkJtNjJzSWcybDBGTkRkVEd6QT09

Meeting ID: 837 2889 5195

Passcode: 618194

Zoom soba bo odprta od 16:45 naprej.

Za vse

Povabite na brezplačno predavanje tudi svoje sorodnike, prijatelje, sosede, sodelavce… Vse, ki jim želite kakovostno bivanje ob majhnih stroških in majhni rabi energije.

Sorodni članki

Termostatski ventili in toplotne črpalke

Matjaž Valenčič

Ni zanimanja za brezplačno ogrevanje

Matjaž Valenčič

Načrtovanje in oprema kopalnic

Matjaž Valenčič

Komentiraj