Spletni seminar

Webinar: HLAJENJE STANOVANJ

VABILO NA SPLETNO SVETOVANJE 

»HLAJENJE STANOVANJ: KAKO BOMO MORALI SPREMENITI BIVALNE NAVADE«

Vabimo vas na polurni spletni seminar o kakovosti bivanja, ki bo v sredo, 14.7.2021 ob 17:00.

Na spletnem seminarju »HLAJENJE STANOVANJ: KAKO BOMO MORALI SPREMENITI BIVALNE NAVADE« bomo predstavili preproste ukrepe, s katerimi lahko ohladite stanovanje. Tokratno svetovanje je uvrščeno v cikel svetovanj za izboljšanje kakovosti svojega in ureditve zdravega bivalnega okolja zase in za svoje družinske člane. Pridružite se nam.

Napoved

Poletja so vedno bolj vroča, vročinski valovi vedno daljši. Zlasti izpostavljena stanovanja se pregrejejo, niti z nočnim prezračevanjem jih ni možno ohladiti.

Prva misel je vgradnja klimatske naprave. Vendar bi to morala biti zadnja. Pred tem so  na vrsti ukrepi, ki preprečujejo pregrevanje. Izvedeni ukrepi naj bodo taki, da bodo koristni mnogo let, ne le nekaj dni. 

Na pregleden način bomo predstavili možnost zagotavljanje kakovosti bivanja v poletni vročini. Enakovredno bomo obravnavali pasivne in aktivne načine preprečevanja pregrevanja. Prikazali bomo, da je možno izboljšati kakovost bivanja celo s preprostimi ukrepi, brez odrekanja in brez velikih vlaganj. Poleg tega bomo komentirali razne načine hlajenja in skušali prikazati razlike med primernimi ter manj primernimi načini hlajenja.

Predstavitev je namenjena stanovalcem, ki želijo izboljšati kakovost svojega bivanja.

Komu?

Spletna svetovanja so namenjena občanom, pa tudi arhitektom, projektantom, energetskim svetovalcem in neodvisnim strokovnjakom za izdelavo energetskih izkaznic stavb. Vsem, ki jim ni vseeno.  

Arhiv

Vsa spletna svetovanja so dostopna na povezavi https://zaensvet.si/svetovanje/.

Prijava

Prosimo za vaše prijave na povezavi https://forms.gle/G66VtQi48vouSnvz8. Dan pred dogodkom vas bomo opomnili na spletni seminar in vam poslali dostopno povezavo.

Veselimo se srečanja z vami.


Matjaž Valenčič, neodvisni energetski strokovnjak,  www.zaensvet.si  

Sorodni članki

v novo kurilno sezono

Matjaž Valenčič

Webinar: VLAGA IN PLESEN V STANOVANJIH

Matjaž Valenčič

»Kontaktni toplotnoizolacijski fasadni sistemi: kako spremeniti bivalne navade«

Matjaž Valenčič

Komentiraj